Libertas

Od danas je dostupna Libertas mobilna aplikacija

Poštovani korisnici,

Libertas Dubrovnik je pustio u produkciju revitaliziranu i ažuriranu mobilnu aplikaciju koja korisnicima usluga, u realnom vremenu omogućuje sve informacije o autobusnim linijama, koje su mu sljedeće stanice ali i kada točno autobus stiže do odabrane lokacije.

Predmetna aplikacija, Libertas app, ima za cilj osigurati dostupnost što većeg broja informacija svim korisnicima usluga prijevoza kao i zainteresiranoj javnosti.

Aplikacija se može preuzeti u Google trgovini te je prilagođena svim pametnim telefonima koji rade na Android sustavu. Aplikaciju je moguće preuzeti ovdje. 

Aplikacija je financirana iz projekta SMILE, Interreg Adrion, kroz suradnju s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA i Libertasa kao partnerom.

Projekt SMILE- FirSt and last Mile Inter-modal mobiLity in congested urban arEas of Adrion Region obuhvaćao je suradnju 12 partnera unutar 7 država Jadransko – jonskog područja te uključivao gradove i regije koji su pod utjecajem intenzivnog gradskog prometa.

Kako bi prikupili što više povratnih informacija te aplikaciju dodatno prilagodili potrebama korisnika i unaprijedili njene značajke, povratne informacije moguće je dostaviti na e mail: libertas@libertasdubrovnik.com.

 

icon calendar 16.03.2023.

icon left
icon right

MOBILNA APLIKACIJA

icon vijesti JOŠ NOVOSTI

Više od 25 tisuća plaćanja karticama u vozilima 

icon calendar 21.05.2024. | Libertas


Od danas je otvoreno prodajno mjesto Cavtat

icon calendar 20.05.2024. | Prodajna mjesta


Novi vozni red u gradskom i prigradskom prijevozu

icon calendar 14.05.2024. | Libertas


Rast se nastavlja i u travnju 

icon calendar 06.05.2024. | Libertas