Obavijest1. Obavještavamo korisnike godišnjih subvencioniranih karata, odnosno sve osobe starije od 65. godina da smo od 11. veljače 2019. godine započeli s produživanjem istih.
Produživanje će se vršiti na svim prodajnim mjestima Libertas-a d.o.o. (stanica Grawe, Pile, Lapad i Mokošica)

Svi korisnici su dužni prilikom izdavanja/produživanja subvencioniranih karata predočiti osobnu iskaznicu kojem se dokazuje starosna dob i prebivalište u Gradu Dubrovniku. Ukoliko su vam iskaznice starije od 5 godina, molimo da ih zamijenite i predate zahtjev za izdavanje nove iskaznice na jednom od navedenih prodajnih mjesta (upis OIB-a obavezan) ili to možete učiniti on-line putem naše web stranice: www.libertasdubrovnik.com//izrada karata.

2. Jednako tako smo 11. veljače 2019. godine započeli s produživanjem godišnjih subvencioniranih karata za ostale korisnike Mjera socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2019. godinu odnosno karata za sljedeće korisnike: (članove udruga osoba s invaliditetom i udruga djece s teškoćama u razvoju ako pravo na troškove prijevoza ne ostvaruju po drugoj osnovi, višestruke dobrovoljne darivatelje krvi, volontere socijalno-humanitarnih udruga, članove obitelji poginulih branitelja i poginulih civila Domovinskog rata, hrvatske ratne vojne invalide i civilne invalide rata itd.,a sve sukladno točki 1.3. Mjera socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2019. godinu).

Izdavanje i produživanje karata (red. br. 2.) vršiti će se na temelju ovjerenih popisa od strane Grada Dubrovnika, odnosno nadležnog Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo i to samo na prodajnom mjestu (stanica Grawe). Dakle, prilikom produživanja karte potrebno je imati osobnu iskaznicu te biti evidentiran na ovjerenom popisu.

S poštovanjem,

LIBERTAS-DUBROVNIK d.o.o.