DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL: Libertas pripremio posebne linije I besplatan prijevozZaključkom gradonačelnika Mata Frankovića utvrđen je besplatan prijevoz autobusima Libertasa tijekom 6. Dubrovačkog zimskog festivala.
Za vrijeme trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, u razdoblju od 30. studenog 2019. do 6. siječnja 2020., svakog dana od 17 sati pa sve do posljednjeg noćnog polaska u voznom redu Libertasovi autobusi vozit će besplatno na svim linijama u gradskom prometu (uključujući linije 26, 28 i 35).
Tijekom trajanja Festivala prometovat će i posebna adventska linija na relaciji Autobusni kolodvor – stanica Grawe - Pile – Iva Vojnovića - Pošta Lapad, te P. Lapad – Iva Vojnovića - Pile – Tommy (Gruž) - Kolodvor. Prvi polazak ove linije je u 13 sati s Autobusnog kolodvora dok je posljednji polazak iz Lapada (Pošta) u 20 sati. Razlika u polascima je 30 minuta.
Također, vrijedi istaknuti I Adventski vlakić, koji je I ove godine u Lapadu. Prvi polazak Adventskog vlakića je u 9 sati dok je posljednji polazak u 16 sati. Vlakić prometuje u intervalima od 30 minuta.