Radovi u ulici Frana SupilaObavještavamo cijenjene korisnike naših usluga da će od utorka 06.02.2018. godine zbog građevinskih radova u ulici Frana Supila, a sukladno privremenoj prometnoj regulaciji, doći do sljedećih promjena u odvijanju JGP-a:

• Linija 5 do završetka radova neće prometovati do Viktorije. Polascima s B.Kuka prometovati će do vatrogasaca, te ulicom Iza Grada do Pila. S Pila će polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na važeći vozni red.

• Privremeno će biti uveden minibus (8A) koji će polaziti s Viktorije 15 minuta ranije u odnosu na važeći vozni red linije 8. Prometovati će na relaciji: Viktorija – ul.Druge Dalmatinske brigade – Dubac – Ilijina Glavica - Viktorija. Na Ilijinoj Glavici će vršiti presjedanje na redovnu liniju 8.

• Linija 8 će prometovati po važećem voznom redu, međutim početna stanica će biti Ilijina Glavica. Prometovati će na relaciji Ilijina Glavica - Pile - Tommy – A.Kolodvor – ul. A.Hebranga – Ilijina Glavica. Na Ilijinoj Glavici će vršiti presjedanje na privremenu liniju 8A.

• Linija 17 do završetka radova neće prometovati do Viktorije. Polascima s Bosanke prometovati će do vatrogasaca, te ulicom Iza Grada do Pila. S Pila će polaziti 5 minuta kasnije u odnosu na važeći vozni red.

• Sve prigradske linije u smjeru istoka, s polascima iz Dubrovnika, vršiti će prijevoz lokalnog stanovništva do stanica u ulici Petra Krešimira IV.

• „Školski“ polasci Mokošica – Ploče, Pošta Lapad – Ploče, Brgat – Ploče za vrijeme radova neće prometovati do Viktorije, već će im posljednja stanica biti Turističko-ugostiteljska škola.

Za vrijeme radova sve korisnike molimo za strpljenje i zahvaljujemo im se na razumijevanju.

Raspored linija 8 i 8A Pregledajte